Wat heb je nodig om je schoenen te poetsen?

Schoenpoets 

Dit is een klassiek product dat wordt gebruikt om leren schoenen te reinigen, voeden en polijsten. Schoenpoets is verkrijgbaar in  veel verschillende kleuren om bij de kleur van je schoenen te passen. Wij hebben niet alle mogelijke kleuren op voorraad, maar kunnen alle kleuren voor u bestellen.

Impregneerspray

Deze spray vormt een beschermende laag op de schoenen en beschermt ze tegen water, vlekken en vuil. Het is altijd belangrijk  maar vooraal handig  voor suède en andere gevoelige materialen.

Suede kleur spray

Deze spray werkt goed voor het bijkleuren van uw suède schoenen. Zijn uw suède laarsjes niet meer zwart maar grijs? Hebben de schoenen kale plekken gekregen. Gebruik dan een goede suède spray. Advies nodig? Kom langs in de winkel en wij denken met u mee. 

Cleaner 

Schoonmaak middel voor jouw sneakers en schoenen Zijn jouw schoenen vies geworden, of zitten er vlekken op. Gebruik dan niet zomaar een schoonmaakmiddel. En gooi deze zeker niet in de wasmachine. Helaas zien wij het wekelijks voor bij komen: schoenen die in de wasmachine zijn geweest die nu hard zijn opgedroogd of waarvan de loopzolen of binnenzool los heet gelaten. 

Kom langs in de winkel met jouw schoenen dan kunnen wij u adviseren over de juiste middelen. 
Wanneer u liever ziet dat wij de schoenen voor uw reinigen bieden wij ook daar service in. 

Lees hier meer over schoenen reinigen 

Ledervet en Lederwax

Deze producten wordt gebruikt om leren schoenen waterafstotend te maken. Het vormt een beschermende laag over het leer, waardoor waterdruppels eraf rollen.

Wandelschoenen waterdicht maken? Gebruik dat ledervet of wax. Dit voorkomt uitdrogen van de schoen en houd de voeten droog. 

Borstels

Suèdeborstel: Suède is een delicaat materiaal, en een suèdeborstel helpt om vuil en stof te verwijderen zonder het materiaal te beschadigen.

Poets borstel: Voor het aanbrengen en uitwrijven van schoenpoets en crème.

Uitpoetsborstel: Dit is vaak gemaakt van een ander soort haar. Bijvoorbeeld een borstel van paardenhaar. Dit zorgt voor optimale glans.