Wat kunnen wij allemaal veranderen en aanpassen aan uw schoenen?

Wanneer u bijvoorbeeld een beenlengte verschil heeft of een probleem met de afwikkeling van uw voet,  kunnen wij mogelijk de gewenste aanpassingen aan uw schoenen verrichten. Vaak doen wij dit voor mensen die al bekend zijn met hun voorziening, en graag een nieuw of extra paar schoenen willen laten aanpassen. Belangrijk is dat u weet dat wij geen contracten met de zorgverzekeringen hebben. Wij voeren namelijk geen metingen of onderzoeken uit in de winkel. Dit behoort door een Specialist gedaan te worden met de juiste apparatuur.  

Orthopedische aanpassingen aan confectie schoenen ofwel OVAC zijn voor mij niet ongewoon. Omdat ik (sietske) 4 jaar in de productie van orthopedische schoenen werkzaam ben geweest en daarna mijn diploma tot orthopedisch schoentechnicus heb behaald ben ik tijdens mijn loopbaan veel verschillende aanpassingen tegen gekomen.  Een goede combinatie met de reparatiekant van confectie schoenen en de jarenlange ervaring van Jan maakt dat wij aan een breed scala schoeisel aanpassingen kunnen verrichten. 

 

Hakverhoging of verlaging:

Bij bijvoorbeeld een beenlengteverschil kan een eenzijdige hakverhoging zorgen voor een betere houding. Hakverlaging kan ingezet worden wanneer de hakken te hoog zijn. 

Afwikkeling:

Een afwikkeling kan gebruikt worden bij afwikkelproblematiek. Hiermee kan de afwikkeling ondersteund worden. Ook kan een zool hiermee stijver gemaakt worden wat bijvoorbeeld kan helpen bij een pijnlijke afwikkeling. 

Oprekken en of uitknobbelen:

Bij bijvoorbeeld een hallux valgus, klauw of hamertenen kunnen wij schoenen plaatselijk voorzien van meer ruimte. 

 

My sole inlegzolen bij voetklachten

Wie wel eens zere voeten heeft, weet hoe vervelend dat is. Ons hele lichaam heeft baat bij pijnvrij lopen. Ook jij kunt pijnvrij lopen: door het gebruik van goede inlegzooltjes. Mysole past iedere schoen aan naar de persoonlijke anatomie van de drager. Het is het beste antwoord op veelvoorkomende voetklachten. Wacht niet langer: Step into your comfort zone en koop inlegzolen!

 

De kracht van Mysole, zit hem in de oorsprong. Het Mysole inlegzolen programma is ontstaan in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Het resultaat is een serie hoogwaardige inlegzooltjes waarvan elke zool speciaal is ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

Mysole inlegzooltjes bestaan uit hoogwaardige materialen waardoor ze duurzaam zijn en voorzien van extra gemakken, zoals bijv. schokdemping, carbon tegen geurtjes en materialen die zorgen voor minder wrijving.

In de winkel hebben wij een ruim assortiment aan inlegzolen, hielverhogingen en lossen ondersteuningen om u te helpen met uw voetklachten.